DUYURULAR :
Kategoriler
Dil Eğitimi
#
Sayfa :
261 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
14 X 20 
Son Baskı :
01 Mayıs, 2012 
İlk Baskı :
01 Ocak, 2012 
Barkod :
9789752972414 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Yabancı Dil Öğrenme Yolları


Ece Vahapoğlu

Gazeteci, yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu, Şişli Terakki Lisesi’ni bitirdi. İtalya’da ‘İşletme’ okuduğu ‘Roma Amerikan Üniversitesi’dan birinci olarak mezun oldu. 5 yabancı dil (İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Boşnakça) biliyor.

"Yabancı dil öğrenmenin binbir yolu vardır. İnsanın özelliklerini ve yeteneklerini ön planda tutarak ona en uygun yolu önermek mümkün olabilir. Ancak olmazsa olmaz birinci şart, öğrenme hırsı, yani öğrenme arzusudur..."
İshak Alaton

"Ece Vahapoğlu'nun içtenlikle kaleme aldığı bu kitap, yabancı dil öğrenmek isteyenler için çok önemli bir referans kitabı niteliğinde. Kendisini özenli çalışması için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."
Sakıp Sabancı

"Birçok kişinin nerede nasıl öğreneceğini bilememekten ya da vereceği emeklerin boşa gitmesinden çekinerek, yabancı dil öğrenemediğini sık sık görürüz. Ece Vahapoğlu'nun zevkle okunan kitabı, işte bu çekingenlikleri gideriyor ve yabancı dil öğrenmeye başlayanları özendiriyor."
Bülent Eczacıbaşı

"Bugüne kadar hiç alışılagelmemiş bir yaklaşım ile lisanın önemi çok güzel anlatılmış. Fevkalâde enteresan ve sürükleyici bir eser. Ece Vahapoğlu'nu tebrik ediyorum."
Mustafa Koç

"Bu önemli konuya değinmiş olması bir ayrıcalık. Samimiyetle, özenle hazırlanmış ve son derece faydalı bir kitap olmuş. Ece'nin İtalya tecrübesi ile birleştirdiği bilgiler de çok hoşuma gitti. Türkiye için çok güzel bir örnek..."
Donatella Piatti

“Çok orijinal bir yaklaşım. Yabancı dil öğrenmek isteyenlere pek çok yararlı ipucu vereceğini sanıyorum."
Prof. İbrahim Kavrakoğlu


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!