DUYURULAR :
Kategoriler
Yemek Kültürü
#
Sayfa :
230 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
18,5 X 22 
Son Baskı :
12 Şubat, 2024 
İlk Baskı :
10 Ekim, 2016 
Barkod :
9786051713663 
Kapak Tsr. :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Ekşi Mayalı Ekmekler
Evde Ekşi Maya Yapımını da İçerir

Hakan Doğan

“Kitabın asıl amacı, öncelikle her kesimden okurun kitaptaki bilgi ve deneyimlerden yararlanarak kendi mutfaklarında ekşi mayalı ekmek yapmalarını ve eğer bunu yapamıyorlarsa fırınlardan ekşi mayalı ekmek talep etmelerini sağlamak ve gıda sektöründeki tüm ekmek üreten kesimleri ekşi maya kullanmaya teşvik etmektir.
Ekşi maya konusu okura soru cevaplar, uygulamalar, öğrenci notları ve fotoğraflar ile birlikte aktarılmaya çalışıldı. Böylece okurun ekşi mayanın seyrine sanki dersteymişçesine katılması ve konuyu canlı bir şekilde kavraması amaçlandı.
Çalışmamızla aynı zamanda ekşi maya konusuna dikkat çekmeyi, sektördeki profesyonellerden ev hanımlarına, öğrencilerden yemek meraklılarına her kesimde farkındalık yaratmayı ve konuyla ilgili olarak kapsamlı bir çalışmaya girmek isteyenlere bir yol rehberi olabilmeyi de ümit etmekteyim.
Tabi ki amaçlarımın ve ümitlerimin birer iyi niyetli dilek olduğunun farkındayım. Ancak bu kitabın etkileyeceği her öğrencinin ve okurun ekşi maya serüvenine katılacağına ve mayadaki mucizeyi keşfedeceğine inanıyorum.”


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!