DUYURULAR :
Kategoriler
Kişisel Gelişim
#
Sayfa :
292 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
18 Eylül, 2012 
İlk Baskı :
18 Eylül, 2012 
Barkod :
9786051066196 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Beden Diliniz Sözcüklerden Daha Etkilidir


Joe Navarro , Toni Sciarra Poynter

Sözel olmayan zekâ -iş dünyasında başkalarını etkilemek ve değerlendirmek için-sözel olmayan işaretleri yorumlama ve kullanma yeteneği- bir sırdır. Çok satan yazar ve davranış uzmanı Joe Navarro bu kitabında toplantılarda, iş görüşmelerinde, pazarlıklarda, sunumlarda, iş yemeklerinde ve daha pek çok ortamda -ki bunlar arasında sıklıkla kararlarımızı ve itibarımızı da etkileyen günlük iletişimimiz de bulunmaktadır- gerçekte neler söylendiğinin şifrelerini nasıl çözeceğimizi gösteriyor. Kariyerinize hızlı bir başlangıç yapabilir, pazarlıkları sonuçlandırabilir, müşterilerinizi elinizde tutabilir, yenilerini garantileyebilir ve şirketinizi güvenle yönetebilirsiniz; yeter ki şunları keşfedin:

• Beden dilini okumayı ve kaygı, çatışma ya da şüphenin sözel olmayan ipuçlarını telefon da bile olsa okuyun.
• Hayati önem taşıyan ilk izlenim konusunda uzmanlaşmayı ve ortamları, oturma düzenini, jestleri etkilemek ve cezbetmek için kullanın.
• Yanlış mesaj gönderen alışkanlıkları tanımayı ve duruşun, iş uygulamalarının, işyeri alanlarının, hatta elektronik alışkanlıkların insanlar hakkında neler söylediğini öğrenin.
• Kişisel alanda en iyi el sıkışma tekniklerine, cinslerarası hassasiyet ve kültürel farkındalıkla sahip olun.

 


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!