DUYURULAR :
Kategoriler
Spor
#
Sayfa :
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
21 X 21,5 
Son Baskı :
01 Şubat, 2008 
İlk Baskı :
01 Şubat, 2008 
Barkod :
9789752979512 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Lotus Çiçekleri
YogaMini Projesi

Divya Beste Dolanay

Çocuklar da Yoga Yapar

Tamamı renkli ve görsel anlatımıyla çocuklar için muhteşem bir yoga kitabı!

'Bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye, ona kim olduğunu anlamasını öğretmektir.'

Mirra Alfassa

Ve bunun için en güzel yollardan biri, çocukları Yoga yapmaları için yönlendirmektir! Evet, çocuklar da büyükler gibi Yoga yapabilirler... Bu kitapta, yazarın halen yaşamakta olduğu Güney Afrika'dan doğa ve hayvan fotoğrafları eşliğinde, üç ayrı kıtada çekilen Yoga pozları ile çocuk Yogası hakkında tüm öğrenmek istediklerinizi bulacak, çocuklarınızla paylaşabileceğiniz yepyeni bir yolculuğa çıkacaksınız!

"O, her zaman son derece titiz ve Yoga disiplini ile kendini geliştirmiş sevgili arkadaşım Beste, çocuklarımız için harika bilgilerle dolu ve son derece yol gösterici bir Yoga kitabı hazırlamış. Tam bir kaynak kitap niteliğindeki bu kitaptan, çocukları ile Yoga yapmak isteyen anne ve babalar, Yoga çalışmalarını evde kişisel çalışmalarla sürdürmek isteyen çocuklar ve okul sonrası programı yapan tüm Yoga eğitmenleri yararlanabilir.

Dr. Neslihan İskit (Kalp Yogası uzmanı ve Çocuk Yogası eğitmeni)

"Yoga ve çocuklar: Çocuğu ve anne-babayı bir araya getirecek ve bir arada tutabilecek her aktivite anlamlı ve geliştirici. Çocuk Yogasında, Yoga, çocukluğun coşkusu ile bir araya gelip, gelişimi destekleyici bir etki de kazanıyor..."

Prof. Dr. Yankı Yazgan (Çocuk psikiyatristi ve konuşmacı-yazar)


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!