DUYURULAR :
Kategoriler
Kişisel Gelişim
#
Sayfa :
290 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
21 Ekim, 2008 
İlk Baskı :
21 Ekim, 2008 
Barkod :
9789753161800 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Etkili Konuşma


Cristina Stuart

"Bütün hatipler bir zamanlar kötü konuşmacılardı."
EMERSON Etkileyici ve inandırıcı mı olmak istiyorsunuz?
Müşterilerinize yaptığınız takdimler size yeteri kadar yeni iş veya müşteri kazandırmıyor mu? Büyük gruplara karşı konuşma yaparken profesyonel mi görünmek istiyorsunuz? Toplum önünde konuşmak için doğal bir yeteneğiniz olmadığını mı düşünüyorsunuz? Diliniz tutuluyor, heyecanlanıyor, daha kötüsü heyecanlandığınızı belli ediyor, ne söyleyeceğinizi unutuyor, bir soru sorulmasından ölesiye korkuyor musunuz?
Yoksa kötü organizasyonlardan mı şikâyetçisiniz? Konuşmacıların kullandığı tepegöz, slayt, flip kartlar gibi araçlar sizi aşıyor mu?
Bu sorulardan herhangi birine evet cevabını veriyorsanız, Alfa Yayınları'nın büyük bir özenle hazırladığı Cristina Stuart'ın Etkili Konuşma adlı kitabı tam size göre demektir. Stuart, bu kitabında küçük gruplara yapılan konuşmalardan konferanslara; iş sunumlarından televizyonda, radyoda yapılan konuşmalara kadar meslek hayatınızda karşılaşabileceğiniz tüm konuşma türlerini, yılların verdiği tecrübelerle, giyeceğiniz kıyafetten, konuşma salonundaki oturma düzenine kadar en ince ayrıntısıyla inceliyor. Dikkat edin, kariyer basamaklarını kolayca tırmanabilmek için ihtiyacınız olan en önemli şeylerden birini, etkili konuşma sanatını öğretecek bir kitabı şu anda elinizde tutuyorsunuz!


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!