DUYURULAR :
Kategoriler
Edebiyat
#
Çevirmen :
Sayfa :
248 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 21 
Son Baskı :
03 Kasım, 2023 
İlk Baskı :
29 Mayıs, 2017 
Barkod :
9786051715124 
Kapak Tsr. :
Editör :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 
Orijinal Adı :
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 

Otostopçunun Galaksi Rehberi


Douglas Adams

Galaksinin Batı Sarmal Kolu’nun bir ucunda, haritası bile çıkarılmamış ücra bir köşesinde, gözlerden uzak, küçük ve sarı bir güneş vardır. Bu güneşin yörüngesinde, tamamıyla önemsiz ve mavi-yeşil renkli, küçük bir gezegen döner. Gezegenin maymun soyundan gelen canlıları öyle ilkeldir ki dijital kol saatinin hâlâ çok etkileyici bir buluş olduğunu düşünürler. Bu gezegenin şöyle bir sorunu vardı: Üzerinde yaşayan halkın büyük bölümü çoğu zaman mutsuzdu.
Bu sorun için pek çok çözüm önerilmişti, ama bunların çoğu genellikle yeşil renkli küçük kâğıt parçalarının hareketleriyle ilgiliydi. Bu da tuhaftı, çünkü aslında mutsuz olanlar yeşil renkli küçük kâğıt parçaları değildi. Bu nedenle sorun varlığını sürdürdü; halkın çoğunun durumu kötüydü ve onların büyük bölümüyse sefildi, dijital kol saatleri olanlar bile. Her şeyden önce, ağaçlardan inmekle büyük bir hata ettiklerini düşünenlerin sayısı gün geçtikçe artıyordu. Yaklaşık iki bin yıl sonra, bir perşembe günü korkunç, aptal bir felaket meydana geldi. İşte bu kitap o felaketin doğurduğu bazı sonuçların öyküsüdür. 
Üstelik unutulmaması gereken şu ki: Dizinin daha ilk kitabındasınız ve yine bir perşembe yaklaşıyor, hafta sonuna az kaldı.

 

Şimdiye kadar yazılan tüm bilim kurgu eserlerinden apayrı bir konuma sahip olan Otostopçunun Galaksi Rehberi kitabı, mizahi anlatımıyla okurlarını gülmekten ağlatacaktır. Muhteşem gözlemleri ve zekâ dolu göndermeleriyle Douglas Adams’ın Otostopçunun Galaksi Rehberi, üstelik serinin ilk kitabı. Bilim kurgu türünü seviyorsanız ve henüz Otostopçunun Galaksi Rehberi kitabını okumadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz. Hemen uygun fiyat ve hızlı kargo avantajlarıyla sipariş verin.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!