DUYURULAR :
Kategoriler
Müzik Eğitimi
#
Sayfa :
175 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
20,5 X 29,5 
Son Baskı :
12 Haziran, 2017 
İlk Baskı :
12 Haziran, 2017 
Barkod :
9786051715018 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Kolay Piyano Repertuvarı
(Spiralli) Söz ve Müzikler: Ferda Ereren

Sevinç Ereren

"Üç Küçük Domuzcuk" masalını bilmeyeniniz yoktur. Hani en dayanıklı evi en çok çaba harcayan üçüncü domuzcuk yapar ve ahilerini de kurtarır, mutlu mesut yaşarlar. Burada "en çok çaba harcayan" sözcüğüne vurgu yapmak istiyorum. Emek; en değerli kavramdır. Çocukların bedensel, zihinsel, sosyal, davranışsal... gelişimi için hiç bir fedakârlıktan kaçınmadığımızı söylemek yanlış olmaz. Her ebeveyn olanakları elverdiğince bu gönüllü çabayı sergiler.

Bu kutsal uğraşıda biz eğitimcilere ve sanatçılara düşen görev ise kolaycılığa kaçmadan, hedefe kolay kazancı değil eğitimi alarak çalışmak ve üretmektir.
İşte bu evrensel gerçekler ve doğrular çerçevesinde sizlere bir eser daha sunmanın haklı gururu içindeyiz.

Picasso, Paris'te bir kaldırım kafeteryasında, masada kahvesini yudumlarken peçeteye bir resim çizer. Yan masadaki müşteri atılır; "Üstad resmi bana satar mısın?" der. Picasso'nun istediği rakamı çok bulunca itiraz eder; "Ama bir dakika sürdü." deyince, "Yanlışınız var, kırk yıl artı bir dakika" yanıtını alır.

Elinizdeki bu KOLAY PİYANO REPERTUVARI1, anlattığımız öykü misali yıllarca süren samimi bir birikimin yine samimi bir yansımasıdır. Pedagojik bir yaklaşımla çalışılmıştır. Çocuklarımızın da içinde doğup büyüdüğü kültürel yapıyı özümsemiş Dr. Ferda EREREN'in söz ve müziklerini gerçekleştirdiği çocuk şarkılarının ALFA YAYINCILIK tarafından kitaba dönüştürülmesi sonucu sizlere ulaşmıştır.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!