DUYURULAR :
Kategoriler
Roman
#
Sayfa :
520 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
16 Haziran, 2017 
İlk Baskı :
16 Haziran, 2017 
Barkod :
9786051715223 
Kapak Tsr. :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Süper Über
Söz Konusu Aşksa Her Kadın Biraz Salaktır

Arzum Uzun

“Kazandım sanırken kaybettiğin, kaybettim sanırken kazandığın ve ne olursa olsun sadece vazgeçmediğin sürece gerçekten kazandığın bu dünyaya … orman denir. Sen de bu büyük ormanda günahsız Bambi’si kendi hikayenin. Aslanın pençelerinden, kurdun dişlerinden, timsahın tuzaklarından, tilkinin kurnazlığından kaçarken, en çok kendine yenilen şapşal bir Bambi’sin.”
Bu cemiyette yere düşmek, süper ligde küme düşmekten beterdir!

Bilun Yılmaz, kendini sıfırdan var etmiş genç bir yayın yönetmeni. Dışarıdan bakınca kusursuz bir hayatı var. Ünlü bir sevgilisi, prestijli bir işi, elit bir çevresi ve her kadının hayallerini süsleyen bir gardırobu… Peki, ne olur da bu kusursuz hayat bir günde, sadece bir günde yerle bir olur? Rüya kabusa döner? 

Türk edebiyatının nevi şahsına münhasır kalemlerinden Arzum Uzun’dan, kahkahalarla güleceğiniz, şaşkınlıktan küçük dilinizi yutacağınız, sıradan tesadüflerle başlayıp sıradışı sonuyla şaşırtan, bağımlılık yaratan, okumaya doyamayacağınız bir hikaye. Arzum Uzun ve kahramanı Bilun Yılmaz’la henüz tanışmadıysanız, şimdi tam zamanı!

“Kitabı defalarca bayılarak okudum. Sen hep yaz. Hiç durma! Beyazperdede Bilun karakterini bana teslim ettiğin için hiç pişman olmayacaksın.”
–Özge Özpirinççi, oyuncu

“Daha ilk sayfadan hikaye büyük bir kahkaha demeti halinde boğazımıza yerleşiyor. Arzum’un gözlemleriyle Türkiye’nin Sex and The City’si, şehir komedisi, kadın hikayesi hayat buluyor.”
–MARIE CLAIRE
 


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!