DUYURULAR :
Kategoriler
Klasikler
#
Çevirmen :
Sayfa :
180 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
12 X 20 
Son Baskı :
29 Eylül, 2017 
İlk Baskı :
29 Eylül, 2017 
Barkod :
9786051715636 
Kapak Tsr. :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Kızıl Soruşturma
Alfa Klasik Sherlock Holmes 1

Sir Arthur Conan Doyle

TÜRK EDEBİYATINA YENİ BİR SOLUK GELİYOR. DÜNYA EDEBİYATININ EN SEÇKİN KLASİKLERİ; ORİJİNAL DİLİNDEN YETKİN VE EKSİKSİZ TAM METİN ÇEVİRİLERLE OKURLA BULUŞUYOR!.. ÖZENLİ VE KALİTELİ BASIMLARLA,  ESTETİK KAPAKLARLA VE DE ULAŞILABİLİR FİYATLARI SAYSESİNDE KÜTÜPHANENİZDE ESKİMEDEN  YILLARCA YER ALACAK!..

Dünyanın en ünlü dedektifi Sherlock Holmes’u tanımamıza vesile olan Arthur Conan Doyle tarafından kaleme alınmış ilk hikâyeyi okumaya hazır mısınız? 

Savaş yorgunu Doktor Watson eski bir dostunun aracılığıyla meşhur Baker Sokağı 221B’deki bir daireyi Sherlock Holmes’la paylaşmaya karar verir. Sherlock Holmes’un tuhaf karakteri, ne idüğü belirsiz mesleği ve ürkütücü zekâsı Doktor Watson’ın hem kafasını karıştırır hem de ilgisini çeker. Brixtone Sokağında yaşanan esrarlı bir cinayet, peşinden gelen akıl almaz sırlar, Amerika’nın çorak bölgelerine ve Mormonlara uzanan karanlık bir geçmişin gün yüzüne çıkışıyla Doktor Watson hem enteresan dostu Sherlock Holmes’a dair sorularına cevap bulmaya başlar hem de kendini uzun soluklu bir maceranın ortasında bulur.
Bu kan dondurucu kızıl soruşturma dedektiflik dünyasının en ünlü ve önemli beraberliklerinden birinin başlangıcıdır.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!