DUYURULAR :
Kategoriler
Polisiye
#
Sayfa :
235 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13 X 19 
Son Baskı :
01 Ocak, 2014 
İlk Baskı :
01 Ocak, 2014 
Barkod :
9786051069388 
Kapak Tsr. :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Sınırların Ötesinde


Osman Aysu

Yerler eskiden kalma motor yağıyla kaplıydı. Variller, boş kutular ve ellili yıllardan kalma lastikleri sökülmüş, döküntü durumdaki bir Chevrolet duruyordu kenarda. Yıllardır kullanılmıyordu, ama hâlâ benzin, üstübeç, tutkal ve tebeşir tozu kokuyordu tamirhane. Hunter en geç bir saat sonra Morgan Pearce’ın burada olacağını biliyordu. Bu bir ölüm buluşmasıydı, Hunter’ın bundan hiç şüphesi yoktu.
İngiltere ve Rusya’da üst düzey bürokratların organize ettiği, dünyanın kaderini değiştirecek illegal bir örgüt, faaliyetlerini gizlice yürütüp kendisine yandaş toplarken yeni bir dünya savaşının tohumlarını atıyorlardı. Örgütün yolunu kesmeye çalışanlar bir bir yok ediliyordu.
Gary Hunter’ın, İstanbul’da somut delillere ulaşıp önce kendi başbakanı ardından dünyaya bu örgütlenmeyi duyurmasına ramak kalmıştı ki infazına karar veren örgüt profesyonel bir katil gönderdi. Türk istihbaratı İstanbul’daki sıradışı buluşmaları fark ettiğinde olaylara müdahil olarak olayın seyrini değiştirdi.
Polisiye ve gerilim usta kalemi Osman Aysu bu kez uluslararası bir örgütlenmenin şifrelerini gözerken soluksuz bir heyecana sürüklüyor.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!