DUYURULAR :
Kategoriler
Hikaye
#
Sayfa :
164 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
01 Ocak, 2009 
İlk Baskı :
01 Ocak, 2009 
Barkod :
9786051060590 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Gol!
Azmin Gücü Dünyayı Değiştirir Efsane film Gol'den karelerle Santiago Munez'in müthiş yaşam öyküsü

Robert Rigby

Filmden 16 kare renkli fotoğrafla birlikte!


Her genç gibi Santiago Munez´in de büyük bir hayali vardı. Geleceğin büyük futbol yıldızı olmak istiyordu. Ancak o gençlerden farklı olarak, onun karşısına hayallerini gerçekleştirme fırsatı çıktı.

Başarıya ulaşmak istiyorsa öncelikle korkularını bir yana atmalı; 
evinden binlerce kilometre uzağa yolculuklar yapmayı göze almalı; 
kendisini dünyanın en iyileriyle aynı yerde olmaya layık görmeliydi.
FIFA'nın tüm kaynaklarıyla desteklediği, Hollywood'un ilk futbol filmi "Gol!”ün senaryosu kitap oldu! David Beckham, Raul Gonzales, Patrick Kluivert, Alan Shearer, Kieron Dyer, Zinedine Zidane, Henrik Larsson ve Brian Johnson gibi dünyanın en ünlü futbol yıldızları kitabın kahramanları arasında!

Los Angeles'ın arka sokaklarında yaşayan Latin Amerikalı Santiago'nun hayatta tek bir hayali vardır: Futbolcu olmak. Ailesinden bu konuda hiç destek alamayan Santiago bir gün eski bir İngiliz futbolcu tarafından mahalle maçında keşfedilir. Santiago'nun eline İngiliz Birinci Ligi'nde kendini gösterme şansı geçer. Ama işler hiç de umduğu gibi gelişmez. Santiago yoluna çıkan tüm engelleri, hayalinin peşinden azimle koşarak aşabilecek mi?

Gösterildiği dönemde gişe rekoru kıran, Zidane, Beckham, Alan Shearer gibi dünyaca ünlü futbolcuların da rol aldığı GOL! üçlemesinin bu ilk öyküsünü bir solukta okuyacaksınız. Filmden on altı karenin de bulunduğu GOL'ün kahramanı Santiago Munez ile tanışmaya, azmin gücünün bir hayatı nasıl değiştirdiğine tanık olmaya hazır mısınız?


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!