DUYURULAR :
Kategoriler
Edebiyat
#
Sayfa :
208 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
11 Kasım, 2004 
İlk Baskı :
11 Kasım, 2004 
Barkod :
9789752975545 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Ben Öyle Sandım


Yaprak Eldem

“Elimde parayı yetiştirmeyi, pazarlık yapmayı, hasta olduğumda kendime bakmayı, yemek pişirmeyi öğretti birileri ya da yaşadıklarım. Ama kimse birini sevince bununla ne yapacağımı, onu nasıl alacağımı, beni sevmesini ve benimle kalmasını nasıl sağlayacağımı göstermedi.”

Aşkın kullanım kılavuzu yok ki! Doğru erkek nasıl biridir, nerede bulunur, bulunca nasıl elde edilir bilmiyoruz. Bazen prens sandıklarımız öpünce kurbağaya dönüşüyor, bazen gözümüze kurbağaya görünenlerin aslında beyaz atlı prensimiz olduğunu çok geç fark ediyoruz ya da en kötüsü hiç fark etmiyoruz. Bazen de aşk sandığımız bir saplantının peşine takılıp hayatı beklemeye alabiliyoruz. Belki de söylenen doğru: “Kadınlar geçmiş ve geleceği alır; zavallı erkeklere sadece bugün kalır.”
Elif, “Nerede yanlış yaptım”, Niye hâlâ yalnızım?”, “Acaba her şeyi ben mi uydurdum?” sorularının yanıtını Pera Palas’taki gizemli buluşmada bulabilecek mi? Erteledikleri, üşendikleri ve çaba harcamadıklarıyla yüzleşebilecek mi? 

30’larında ve hâlâ bekar olan, kafalarında bir sürü soru işareti ile dolaşıp duran tüm kadınların mutlaka çıkmaları gereken bir yolculuk bu…


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!