DUYURULAR :
Kategoriler
Dil Eğitimi
#
Sayfa :
416 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
23 Nisan, 2004 
İlk Baskı :
23 Nisan, 2004 
Barkod :
9789752974623 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Türkçe Konuşmak İstiyorum
Yabancılar İçin İngilizce Açıklamalı Türkçe Dersleri

Yakup Kavas

Türkçe Konuşmak İstiyorum, Türkçe kursu gören ve görecek olan yabancı öğrencilere bir ders kitabı olarak hazırlanmıştır. Kitap, üç temel bölümden ve 74 dersten oluşmuştur.
1.Okuma Anlama: Öğrencilerin seviyelerine göre seçimi yapılmış – farklı konuları ihtiva eden- okuma parçalarının sonuna konuyla ilgili öğrencilerin parçayı okuduktan ve anladıktan sonra cevaplandıracağı sorular, anlamlarını sözlükten bulup cümleler yapacakları kelime ve kelime grupları serpiştirilmiştir. Bu bölümde öğrencinin okuduğunu anlama, anladığını yazı veya sözle ifade etmesi amaçlanmıştır.
2.Dil Bilgisi: Türk dilinin temel kuralları, değişik konular içinde ele alınmış, açıklamalar kısa tutulmuş; ancak, örnekler ve konularla ilgili alıştırmalara geniş yer verilmiştir. Öğrencinin alıştırmalar yaparak dil bilgisi konularını kısa zaman içerisinde özümsemesi hedeflenmiştir.
3.Diyaloglar: Değişik konular karşılıklı konuşma şeklinde düzenlenmiş, pratiği ön plana çıkaran farklı 46 konu, kitabın muhtelif kısımlarında yer almıştır. 


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!